Diktsamling  

Jhula - Følelser i Sving 

av  Hassan Ali Syed

2024, Innbundet, Bokmål

ISBN 978-82-692421-1-91.

Redaktør: Ann Kavli
Illustrasjoner: Asif Hussain
Grafisk tilrettelegging: Ida Nygaard
Trykk: ScandinavianBook

Veiledende pris:  kr. 269 ,- 


bakside tekst 

Om boka 

Opplev en verden av følelser som svinger som en huske. "Jhula," som betyr huske på urdu, er Hassan Ali Syeds første diktsamling, full av ekte tanker og følelser. Gjennom dikt  om vennskap, kjærlighet, tap, savn, likeverd og inkludering tar han deg med på en reise gjennom livet. 
Hassan Ali Syed er en ung mann fra Oslos østkant med pakistanske røtter. Som lektor og ungdomsarbeider har han en stemme som treffer både personlig og universelt. La deg inspirere av "Jhula."
Finn din egen rytme i ordenes svingninger og oppdag følelsene som binder oss sammen.

Forhåndsbestill Hassans bok i dag! Ved å gjøre det, støtter du både prosjektet og Hassans forfatterdrøm. Alle som forhåndsbestiller før lanseringen i september, får 25 prosent rabatt.

Om forfatter og prosjektet 

Hassan Ali Syed, en 31 år gammel lektor og seniorrådgiver fra Oslo, har debutert som forfatter med diktsamlingen "Jhula - Følelser i Sving". Med en bakgrunn som lærer og et sterkt engasjement for ungdomsspørsmål, utforsker Syed komplekse følelser som vennskap, kjærlighet, sorg, lengsel, likestilling og utenforskap.

"Å skrive diktsamlingen min har vært som å vandre gjennom et landskap av følelser og erfaringer som både jeg og mange unge kan relatere til," sier Syed.

For å forsterke diktenes uttrykk har Syeds barndomsvenn, Asif Hussain, illustrert noen av tekstene med skisser. Disse visuelle elementene gir leserne en dypere forståelse av temaene i diktene.

"Jhula - Følelser i Sving" er mer enn en diktsamling; det er en invitasjon til å utforske følelseslandskapet sammen med forfatteren. La deg røre av Syeds ord og Hussains skisser, og del i denne unike litterære reisen.