BedreVI Forlag

BedreVi Forlag i Media 

Oversikt over medieomtaler.

Norsk Barnebokinstitutt, 26.08.2022 Ida Therese Klungland

Formidling i et flerkulturelt landskap

Ida Therese Klungland ser nærmere på hvordan det flerkulturelle mangfoldet når frem til unge lesere gjennom målrettet formidling og representasjon.

barnehage.no, 29.oktober av/ Mariell Tverrå Løkås

Vil øke bevisstheten om mangfold i barnebøkene

– Vi trenger rett og slett flere bøker som speiler samfunnet vårt slik det er i dag. Der tror jeg vi har en jobb å gjøre, sier Salamatu Winningah, som er aktuell både med sin første bok og oppstarten av sitt eget forlag.

NRK Radio, 6.oktober

Hør NRKs litteraturkritiker Anne Cathrine Straume anmeldelse av Mammas magiske hemmelighet.

Spor frem til 5:27 


Radiointervju med Salamatu på NRK Nordland

Utrop 19.09.2021 av/ Sissel Ofstad 
ANSIKT I FOKUS

Salamatu Winningah: - Savnet å se noen som meg i bøkene.

Fra før er Salamatu Winningah fast bystyrerepresentanten for Arbeiderpartiet, rådgiver i integreringsspørsmål i Nordland fylke, grunnlegger av kvinnenettverk og småbarnsmamma. Nå kan hun også legge til barnebokforfatter på resymeet sitt. – Da jeg studerte økonomi, leste jeg barnebøker for å kose meg.

Avisa Nordland 19.09.2021 av/ Helge Grønmo 

Lanseringen ødelagt av koronasmitte: – Jeg har skrevet en bok om et viktig tema

Mandag lanseres boka «Mammas magiske hemmelighet». Det er debuten til bodøkvinnen Salamatu Winningah. Avisa Nordland skulle egentlig møte forfatteren i Bodø sentrum for å snakke om prosjektet. Men like før intervjuet får vi en tekstmelding: «Vi kan ikke møtes. Jeg har testet meg for korona, og akkurat nå fikk jeg beskjed om at prøven var positiv. Kan vi ta det på telefon i stedet?»